Taittuva lastausramppi Epos, Thule 🙂

84,90
norm. 84,90
67,65 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme tiistaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Taitettava Thule Epos -kuormausramppi tekee polkupyörien lastaamisesta ja purkamisesta helppoa. Käytä ramppia kiinnittämällä se paikalleen ja taluttamalla pyöräsi sitä pitkin ylös. Kun olet valmis, ramppi on helppo irrottaa ja taittaa kokoon säilytystä varten. Kokoon taitettuna ramppi mahtuu Epos telineen sisälle joten se on aina mukanasi!

  Tony J. 16.08.2024

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: TH978700

Takuu: 2 vuotta (5 vuotta jos rekisteröit tuotteen)

Muut tuotteet samassa ryhmässä

Muut asiakkaat ostivat myös

Lastausramppien käyttö ja ominaisuudet

Lastausramppi on välttämätön apuväline, joka helpottaa erilaisten ajoneuvojen ja tavaroiden lastaamista turvallisesti ja tehokkaasti. Nämä rampit on suunniteltu kestämään raskaita kuormia, ja niiden materiaalit, kuten alumiini ja teräs, takaavat pitkäikäisyyden. Taitettavat ja helposti siirrettävät lastausramppi mallit ovat erityisen suosittuja, sillä ne vievät vähän tilaa säilytyksessä ja kuljetuksessa. käytännöllisyys ja kestävyys tekevät lastausrampista korvaamattoman osan niin ammattikäyttöön kuin kotitalouksillekin.

Lastausramppien hyödyt ja edut

Lastausramppi tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan monille käyttäjille. Ensinnäkin, lastaaminen on huomattavasti nopeampaa ja vähemmän rasittavaa, kun käytössä on laadukas ramppi. Se vähentää fyysistä kuormitusta ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi lastausramppi mahdollistaa raskaiden esineiden, kuten moottoripyörien tai pienten ajoneuvojen, sujuvan siirtämisen ilman suurta vaivannäköä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan sekä yksityishenkilöille että yrityksille, jotka käsittelevät suuria määriä kuormia päivittäin.

Virtasenkaupan Lastausramppivalikoima

Virtasenkauppa tarjoaa laajan valikoiman lastausramppi ratkaisuja, jotka vastaavat eri asiakkaiden tarpeisiin. Olitpa sitten etsimässä kevyttä, taittuvaa mallia tai raskaan sarjan ramppia, meiltä löydät oikean tuotteen. Tunnettujen merkkien, kuten Epos ja Thule, lastausramppi mallit takaavat laadun ja turvallisuuden. Tarjoamme yksityiskohtaiset tuotetiedot, jotta voit tehdä informoidun päätöksen.

Miksi valita Virtasenkauppa Lastausramppien hankintaan

Virtasenkauppa on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo vuodesta 1947, ja olemme ylpeitä saavuttamastamme maineesta suomalaisena perheyrityksenä. Meillä on yli 98% asiakastyytyväisyys, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Lastausramppi ostaminen meiltä on helppoa ja turvallista, ja asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.