Musta keinu, max 25 kg, Plasto 🙂

Asiakkaan kuva

Plasto keinu

Tämä keinu on ihana lelu lapselle, joka nauttii vauhdista ja liikkeestä. Keinu on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä muovista. Keinun väri on tyylikäs musta, joka sopii kaikkiin ympäristöihin.

Keinussa on mukavat narut ja ripustusrenkaat, jotka helpottavat keinun kiinnittämistä. Voit ripustaa keinun puuhun, terassille tai leikkimökkiin. Keinun leveys on 41 cm ja painoraja… Lue lisää >>

14,90
norm. 14,90
11,87 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Plasto keinu

Tämä keinu on ihana lelu lapselle, joka nauttii vauhdista ja liikkeestä. Keinu on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä muovista. Keinun väri on tyylikäs musta, joka sopii kaikkiin ympäristöihin.

Keinussa on mukavat narut ja ripustusrenkaat, jotka helpottavat keinun kiinnittämistä. Voit ripustaa keinun puuhun, terassille tai leikkimökkiin. Keinun leveys on 41 cm ja painoraja 25 kg, joten se sopii pienille ja isoille lapsille.

Keinulla leikkiminen on hauskaa ja hyödyllistä. Keinulla voi kokea iloa ja vapautta sekä harjoittaa tasapainoa ja lihaksia. Keinulla voi myös laulaa lauluja tai kertoa tarinoita yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Keinu on loistava lahjaidea lapselle.

JA SAMA TURUKS:

Tää keinu o ihana lelu lapsel, joka tykkää vauhrist ja liikkeest. Keinu o tehty laadukkaast ja kestäväst muavist, joka ei halkeil eikä haalist. Keinun väri o tyylikäs musta, joka soppii kaikkii ympäristöihi.

Keinus o mukavat narut ja ripustusrenkaat, jotka helpottaa keinun kiinnittämist. Voit ripustaa keinun puuhu, terassil tai leikkimökkihi. Keinun leveys o 41 cm ja painoraja 25 kg, nii se soppii pienil ja isoil lapsil.

Keinul leikkimiine o hauskaa ja hyödyllist. Keinul voi kokee iloo ja vapautt sekä harjottaa tasapainoo ja lihaksii. Keinul voi myäs laulaa lauluja tai kertoo tarinoit yksin tai yhres kavereitte kans. Keinu o loistava lahjaidea lapsel.

  Jarkko L. 13.07.2023

Hyvä peruskeinu ja riittävästi säätövaraa


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.