Koottava Panssarivaunu VI TIGER 131, 854 osaa, Cobi 🙂

Rakenna oma historiallinen panssarivaunusi!

Panssarivaunu VI TIGER 131 TANK on legendaarinen sotilasajoneuvo, jonka voit koota 854 osasta. Mukana tulee myös yksi figuuri. Lue lisää >>

Säästä
10 €

69,90
norm. 79,90
55,70 alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Haluatko kokea toisen maailmansodan jännityksen ja haasteen omassa olohuoneessasi? Nyt voit rakentaa oman saksalaisen raskaan sarjan tankin PZKPFW VI TIGER 131 TANK -rakennuspalikoiden avulla!

Tämä tankki on todellinen legenda, sillä se oli ainoa Tiger I -tankki, jonka Ison-Britannian 48. kuninkaallinen panssarirykmentti vangitsi Tunisiassa vuonna 1943. Tankki on nykyään näytillä Bovingtonin tankkimuseossa Englannissa.

PZKPFW VI Tiger 131 Tank-rakennuspalikat ovat laadukkaita ja yhteensopivia muiden samankaltaisten rakennuspalikoiden kanssa. Voit siis yhdistää niitä mielikuvituksesi mukaan ja luoda omia sotilasajoneuvojasi.

Pakkauksessa on 854 osaa, joista voit koota 34 cm x 13 cm x 12 cm kokoisen tankin. Mukana tulee myös yksi figuuri. Tankissa on liikkuvia osia, kuten torni, tykki ja luukut.

PZKPFW VI Tiger 131 tankki sopii kaikille yli 9-vuotiaille rakentelijoille, jotka pitävät historiasta ja sotaleikeistä. Se on myös hieno keräilykohde ja koriste-esine kaikille panssarivaunujen ystäville.

  • 854 osaa
  • 29 x 15 cm
  • Suositellaan yli 9 vuotiaille

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös